Contentonline.se – högkvalitativt, personligt, skräddarsytt

Contentonline.se – högkvalitativt, personligt, skräddarsytt

02/08/2019 Marknadsföring online 0

Du anlitar oss när du söker högkvalitativ, personlig och skräddarsydd content online. Här hos oss hamnar du självklart i framsätet och det är du som styr ditt projekt. Vi lägger stort fokus vid att sätta dig och dina önskemål i fokus och hjälper dig att utforma dina texter på ett professionellt och önskvärt sätt. Oavsett om du söker enstaka texter, något mittemellan eller har en större löpande beställning, så kan vi hantera det och leverera enligt den överenskommelse vi gjort.

Vi vill att du ska känna dig hörd, sedd och förstådd

Det finns flera olika aktörer på marknaden och de allra flesta riktar in sig på att vara så snabba och billiga som möjligt. Även om det vid första anblick låter bra har vi genom vår långa erfarenhet upplevt att det är då kunden glöms bort som mest och helt enkelt hamnar i “baksätet”. Det är då kvantitet överskuggar kvalitet och texter stressas fram. När man som kund prackas på en paketlösning som snarare passar producenten av texterna än kunden som gjort beställningen.

Varför är det oss du söker?

Vi vet att det finns flera olika anledningar till att det är precis oss du söker. Eftersom vi arbetar över hela världen har vi inget kontor där du kan träffa vårt arbetslag. Men även om vi inte arbetar sida vid sida i samma rum tror vi ändå att du kommer känna vår personkemi och uppleva hur smidigt det är att arbeta tillsammans trots avstånden.

Teamwork

Teamwork är viktigt för ossVårt arbetslag är handplockat utifrån våra tre nyckelord: hög tillgänglighet, professionalism och stresstålighet. Varje person i arbetslaget tillför en viktig hörnsten och vi tycker att det är viktigt med ett nära samarbete. Vi försöker med vår kunskapsbas täcka så många olika ämnen som möjligt, och våra skribenter kompletterar varandra med olika utbildningar och personliga stilar.

Det här gör det lättare att alltid kunna plocka fram bäst person för jobbet. När vi vidare tränar nya skribenter så gör vi det så att de vet vad som förväntas av dem och deras texter granskas alltid av en erfaren teammedlem.

Andra fördelar med ett litet arbetslag är att ett litet team känner ett större personligt ansvar för de projekt de arbetar med. Istället för att fokus hamnar på den kund som har störst faktura är varje kund lika mycket värd och samtliga texter utförs med samma noggrannhet oavsett storlek på beställning.

Ett gott språk

Vi lägger stor vikt vid att leverera texter med ett språk som både är grammatiskt korrekt, innehar en röd tråd, samt för ögat och tanken är tilltalande att ta del av. Det är inte alls svårt att hitta skribenter som kan banka fram text som egentligen inte innehåller något vettigt och i princip bara matar läsaren med floskler. Därför är vi väldigt stolta över att våra skribenter har ett gott språk, god språkkännedom och en känsla för dramaturgi. Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att få unik content med texter som fångar läsaren.

Självklart anpassar vi även språkstilen och ordvalen efter ditt tycke och smak. Önskar du en stramare och mer korrekt text, eller en folkligare ton med mer lättläst text? Vi anpassar det efter dina önskemål och kommer med förslag om du önskar.

Kvalitet framför kvantitet

Erbjuds du paketlösningar som har ett mycket lågt pris med en ovanligt kort deadline så är det alltid någon som får ta “smällen”. Content på nätet funkar på samma sätt som när man köper en billig matvara eller ett billigt klädesplagg där det låga priset i slutändan gör att arbetaren får en mycket knapp lön. Det i sin tur medför vanligtvis missnöjda skribenter och slarv, med banala texter som resultat. Därför kan du räkna med att våra texter har en “Fair trade”-stämpel, där de som arbetar får en skälig lön för sitt arbete.

Så även om vi förvisso inte är ensamma på marknaden om att erbjuda content online, så är vi garanterat helt unika när det kommer till högkvalitativa, personliga och skräddarsydda resultat. Med oss får du, som tidigare nämnts, ett samarbete med dina önskemål i fokus. Kontakta oss gärna för att berätta mer om vad du söker, så garanterar vi att du efteråt känner att det är precis den här typen av enkelhet och lyhördhet som du söker hos en samarbetspartner.