Om oss

Vi som jobbar på Contentonline.se är en grupp professionella skribenter och SEO-konsulter med webben som vår nisch. Bland våra medarbetare återfinns till exempel journalister, författare, erfarna översättare och reklamare.

Vi arbetar med flera olika språk. Kärngruppen består av:

svenska      engelska       tyska           portugisiska
norska         spanska        turkiska      estländska
finska          arabiska        franska       holländska
danska        polska           tjeckiska

Behöver du texter på ett annat språk så vill vi gärna veta det. Oftast kan vi hitta en grym skribent eller översättare för det du söker inom vårt stora nätverk.

Contentonline.se jobbar med flera stora kunder i projekt som innebär att vi levererar fler än 100 texter i veckan på flera språk. Vi kan även åta oss mindre jobb och beställningar av texter där du som kund har mycket höga krav.

Vi tar vårt jobb på största allvar, att du som kund ska bli nöjd är alltid det viktigaste för oss. För att nå dit följer vi en beprövad process.

  • Vi planerar ditt projekt tillsammans med dig så att eventuella frågor och funderingar kan besvaras innan jobbet påbörjas.
  • Efter det börjar vi med en första text. Det är viktigt att börja långsamt eftersom det annars kan dra ut på processen om önskemål om ändringar sker efter att flera texter skrivits.
  • När du har din första text får du kontrollera så att allt stämmer, eller ge feedback. Kanske kommer du på att något saknas eller måste ändras, det kan bli så när man väl har den färdiga produkten framför ögonen.
  • Sen är det full fart framåt och leverans inom överenskommen deadline.
  • Fakturan skickas när projektet är klart.

Jag, Ulrika, är den som drar i trådarna och organiserar ditt projekt. Jag hittar de bästa skribenterna för just dig och ser till att dina önskemål blir mötta. Jag har arbetat inom SEO-branschen, med fokus på content och översättningar, sedan 2012. Jag och mitt team ser fram emot att arbeta med dig, hör av dig!